Clarion Hotel Wisby erbjuder en unik hotellmiljö där gammalt möter nytt. 
Här finns bland annat en medeltida gränd och pelare från 1200-talet. Men vi har inte skapat ett museum, utan ett modernt hotell med personlig service och en varm tillmötesgående atmosfär. Vi är en inspirerande mötesplats för såväl resande som lokalbefolkning. Läget mitt i historiska Visby ger våra gäster nära till såväl sevärdheter som shopping. På ett par minuters promenad når man småbåtshamnen, de mysiga stråken S:t Hansgatan och Adelsgatan, Domkyrkan, Almedalen och Wisby Strand. Clarion Hotel Wisby är ett internationellt fullservicehotell, men med en twist. Ett hotell med starka personligheter, ett hotell som vågar vara annorlunda. Vi kännetecknas av en unik medeltida miljö influerad av konst, musik & design. Vi är det självklara valet för nyfikna resenärer som vill bli utmanade och inspirerade. Välkommen till Clarion Hotel Wisby!

www.choice.se/clarion/wisby
 

Alldeles intill havet, endast några hundra meter norr om ringmuren och Hansestaden Visby, ligger vår camping och stugby belägen. Hela Visby med dess historia, alla restauranger och fina gränder finns runt hörnet. Hos oss kan du njuta av sol, bad och fantastiska solnedgångar och samtidigt vara i Visby. Här finns möjlighet att campa eller hyra en stuga bara några steg från Visbys ringmur. Helt enkelt en bra bas för magisk upplevelser på Gotland. Upplev något alldeles extra i våra vackra Glampingtält. Så mycket bättre - i Visby. Vi gör resan härlig!
 

www.visbystrandby.se

Välkommen till ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Strand är omgivet av vackra medeltida miljöer, ett stenkast från havet. Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeris lokaler. Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började som ett mindre familje-hotell med 13 rum. Idag består hotellet av 124 rum & sviter och är medlem av den internationella hotellkedjan Best Western. Här erbjuds du en avslappnad atmosfär på en magisk ö med fri tillgång till vår mysiga relaxavdelning.  

http://www.strandhotel.se


Alldeles intill Visbys välbevarade ringmur från 1200-talet ligger Best Western Solhem Hotel. Byggnaden är vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från Visbys centrala delar.  Hotellet erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende. Solhem är uppbyggt i etapper under årens gång och fortsätter ständigt att renoveras och utvecklas. Den äldsta delen av hotellet är från början av 1900-talet och totalrenoverades 2007. Den trevliga lobbyn passar bra för en lugn stund och kanske till och med en rätt från vår meny? Välkomna!

http://www.solhemhotel.se